MOB app's

Ministry of Beauty, waar we streven naar perfectie in elke kapperszaak en huidverzorgingssalon. We zijn verheugd om je voor te stellen aan onze bestelapps, die het gemakkelijker dan ooit maken om jouw favoriete producten te bestellen. Onze apps – de L’ANZA app, de KIS app, en de Absolution app – brengen de wereld van haar- en huidverzorging binnen handbereik.

KIS app

De KIS app biedt een naadloze ervaring voor iedereen die de krachtige haarproducten van KIS wil ontdekken. Deze app is speciaal ontworpen om jouw bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Ontdek de producten die jouw haar verdienen en bestel ze met slechts een paar tikken op je scherm.

Download de KIS app

Download de KIS app

L'ANZA app

Met de L’ANZA app kun je moeiteloos door ons uitgebreide assortiment aan professionele haarproducten bladeren en direct bestellen. L’ANZA staat bekend om zijn innovatieve formules die haarverzorging naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar verzorging, styling of herstel, met deze app vind je snel wat je nodig hebt.

Download de L'ANZA app

Download de L'ANZA app

Absolution app

Voor liefhebbers van huidverzorging is de Absolution app een onmisbare tool. Deze app biedt toegang tot een breed scala aan biologische en ecologische huidverzorgingsproducten die jouw huid in topconditie houden. Met de Absolution app kun je gemakkelijk de perfecte producten vinden voor jouw salon en deze snel bestellen.

Download de Absolution app

Download de Absolution app